RULOURI ALUMINIU

Spunem din experienta noastra: cea mai eficienta investitie intr-o casa sunt RULOURILE EXTERIOARE. In orice moment, vara sau iarna, confortul unei case inseamna consum de energie: vara pentru racoare, iarna pentru incalzire. Orice incapere pierde din confortul termic prin suprafetele vitrate, in medie, 2-5°C/ora, iar repunerea in limitele de confort inseamna costuri cu energia.

De aceea, solutia de reducere a costurilor este protejarea sticlei fererstrelor si usilor la exterior prin montarea rulourilor de aluminiu cu lamela izolata termic si fonic. Astfel, vara se pastreaza confortul termic la o temperatura joasa, rulourile impiedicand incalzirea sticlei si radiatiile UV, iarna veti consuma mai putin cu incalzirea casei rulourile limitand pierderile de caldura prin geamuri.

Rulourile exterioare de aluminiu sunt elemente de izolare termica a casei, izolare fonica si intimitate. Modul de fixare permite aplicarea lor pe orice tamplarie existenta cu design elegant si cutii superioare de cele mai mici dimensiuni. Sistemul permite incorporarea sitelor anti-insecte tip rulou in cutie si automatizarea lor cu sisteme inteligente de control la distanta.

Tehnologia de fabricatie moderna a aluminiului vopsit electrostatic ofera o gama nelimitata de culori si imitatii lemn, rulourile devenind astfel parte din tamplaria casei.

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lungime max: 4 m
  • Inaltime max: 3 m
  • Actionare: manuala sau electrica

OPTIONALE:

  • Vopsire RAL
  • Site insecte
  • Automatizari
schita
Shopping Basket