ROLETE TEXTILE DEKO

Declaram oficial Roletele textile interioare ca afiind cele mai solicitate produse de umbrire si protectie vizuala, indiferent de mediul de montaj – rezidential, office, medical sau industrial – Roletele sunt usor de adaptat oricaror dimensiuni de ferestre si cerinte de decor. Actionarea poate fi manuala sau, in cazul sistemelor de mai dimensiuni, automatizata.

Diferenta roletelor profesionale fata de cele din comert sta atat in calitatea materialelor utilizate cat si in diversitatea sistemelor. Gama de peste 100 materiale poate satisface si cele mai exigente cerinte, iar sistemul cu fixare inferioara anti-balans rezolva utilitatea si estetica unei ferestre sau usi. In plus, pentru a face ca o Roleta Textila sa fie si un element decorativ, ii putem adauga o terminatie inferioara Deko ce va completa distinctia acestor sisteme de umbrire.

Putem fi utili si creativi prin utilizarea aceluiasi material pe sisteme diferite in aceeasi incapere. Astfel, vom gasi aceleasi materiale care pot fi folosite pe mai multe tipuri de produse: Jaluzele Verticale, Rolete Textile si Paneluri Textile culisante.

CARACTERISTICI TEHNICE:

  • Lungime max: 3 m
  • Inaltime max: 3 m

OPTIONALE:

  • Terminatie decorativa
  • Fixare inferioara anti-balans
Schita
Shopping Basket