PERGOLE TEXTILE

Pergolele sunt produsele cele mai versatile in ceea e priveste spatiul de acoperit, amenajarea si designul potrivit si necesitatea utilizarii lor (de soare, de ploaie sau all-season). Structura pergolelor permite fixarea pe verticala a altor produse de umbrire compatibile.

Pegolele textile sunt produse destinate umbririi teraselor in lipsa precipitatiilor abundente, insa foarte rezistente la intensificarile vantului prin lipsa elementelor de tensiune.

Pergola textila este formata din elemente de structura din aluminiu extrudat vopsit electrostatic si tavan textil retractabil in falduri simplu-fald sau dublu fald. In functie de configuratia locului de amplasament, Pergola Textila se descompune in module costructive avand optiunea de montaj fie pe o structura cadru existenta sau intre doi pereti, fie cu structura de sustinere frontala si fixare pe perete, fie compet independenta pe structura sa proprie de sustinere.

Panza acrilica utilizata ofera cel mai inalt grad de protectie solara, dispune de o gama variata si de culori rezistente in timp. Materialul pergolei se prezinta intr-o forma particulara de fald in varianta standard, dar se poate personaliza dupa caz, ori cu fald dublu pentru un efect total de protectie, sau se poate elimina complet efectul de fald.

CARACTERISTICI TEHNICE COPERTINA VERANDA:

  • Lungime max: 7 m
  • Proiectie max: 7 m
  • Inaltime standard: 2.8 m
  • Actionare: doar manuala
  • Se executa doar cu materiale UNI

OPTIONALE:

  • Vopsire RAL, Dublu-Fald, forme atipice
schita f2
Shopping Basket